Bitvavo cryptoplatform

Affiliate code Bitvavo

Claim je welkomstbonus! Eerste €1000,- geen transactiekosten

Ben je op zoek naar een kortingscode of affiliate code Bitvavo? Zoek dan niet verder! Jouw Bitvavo code om je welkomstbonus te claimen is: A722B6E6D3

Hiermee kun je met je eerste inleg van 1000 euro gratis crypto handelen. Vul deze code in wanneer je een account aanmaakt via de Bitvavo app, of meld je direct aan via je computer. Je welkomstbonus wordt dan direct geactiveerd.

Maak je een account aan zonder gebruik te maken van een kortingscode, dan betaal je direct handelskosten of transactiekosten. Deze zijn bij Bitvavo overigens niet hoog, maximaal 0,25%. 


Het is niet voor niets de meest populaire exchange in Nederland en België voor zowel beginnende als ervaren cryptobeleggers.

Bitvavo is een crypto exchange waar je bekende cryptovaluta zoals Bitcoin en Ethereum kunt aankopen en (eventueel weer) verkopen. Maar ook veel minder bekende cryptomunten kun je op deze exchange aanschaffen. Wie weet ontdek jij een echte crypto parel waarbij jouw inzet x 10 of zelfs x 100 gaat


Dankzij de duidelijke en overzichtelijke app en de Nederlandstalige support, is Bitvavo zeer geschikt wanneer je  net begint met crypto. Je betaalt eenvoudig met het vertrouwde iDeal en de site en instructies zijn allemaal in het Nederlands.

Elke keer als je cryptovaluta verhandelt, betaal je een kleine fee aan het platform. Dit noemen we handelskosten. 

Wanneer je echter gebruik maakt van de kortingscode van geldverdienenmetcrypto.nl, betaal je over de eerste €1000,- euro die je binnen 7 dagen inlegt, geen fee. 


Hierdoor bespaar je dus direct geld! En dat kun je natuurlijk weer gebruiken om extra cryptocoins mee aan te schaffen. Wanneer je geen affiliate code gebruikt, dan ontvang je deze welkomstbonus niet.

affiliate code bitvavo

Bitvavo kortingscode activeren

Het activeren van de Bitvavo kortingscode is heel eenvoudig. Volg onderstaande stappen om een gratis account aan te maken en gebruik te maken van de welkomstbonus.


Via je laptop of desktop

Meld je aan via onderstaande button voor een gratis Bitvavo account. In deze link staat de Bitvavo affiliate code en je welkomstbonus wordt direct geactiveerd. Over je eerste 1000 euro inleg betaal je geen handelskosten in de eerste 7 dagen.


Daarna betaal je elke keer dat je crypto koopt of verkoopt een klein percentage handelskosten als vergoeding voor het gebruik van dit platform.

Via de app

Bitvavo heeft ook een mooi vormgegeven en duidelijke app. Installeer deze op je telefoon, en je hebt altijd direct inzicht in je eigen cryptoportfolio.  Ook wanneer je je aanmeldt via de app, kun je gebruik maken van de Bitvavo affiliate code van geldverdienenmetcrypto.nl Dit doe je als volgt:


  • Download en installeer de Bitvavo app
  • Klik op “aanmelden”
  • Vul je naam en e-mailadres in
  • Let op: nu kun je de Bitvavo affiliate code A722B6E6D3  invullen
  • Klik op doorgaan en volg de overige stappen om jouw account te activeren

Klaar!

Nu kun je direct je eerste cryptomunten aankopen zonder direct handelskosten te moeten betalen. Kies je ervoor om te investeren in Bitcoin, of waag je een gokje met één van de minder bekende munten? Via de app kun je nu de koersschommelingen van de cryptomunten goed in de gaten houden. Je kunt voor jezelf ook diverse alerts instellen. Bijvoorbeeld wanneer een munt boven of onder een bepaald bedrag komt.

Verdien zelf geld met je eigen Bitvavo affiliate code


Natuurlijk is het fijn dat je over je eerste 1000 euro die je in de eerste week gebruikt voor het aankopen of verkopen van crypto geen handelskosten betaalt. Dat is een fijne welkomstbonus. Maar wist je dat jij zelf ook geld kunt verdienen met de affiliatecode van Bitvavo?


Ook dat is heel eenvoudig! Wanneer je bent ingelogd in je account en je bekijkt je dashboard, dan zie je bovenaan een lichtgroene knop waarin staat “nodig vrienden uit, verdien geld”. Wanneer je hierop klikt, kom je in het tabblad “affiliates” terecht. 


Hier zie je zelf je unieke Bitvavo affiliatecode en je unieke link. Je kunt de link doorsturen aan je vrienden of de code aan ze doorgeven wanneer ze zich via de app aan willen melden. Wanneer zij vervolgens in crypto gaan handelen, ontvang jij als dank voor het aanbrengen van een nieuwe klant weer een klein percentage van de handelskosten die zij aan het platform betalen.

Stel dat één van je vrienden zo enthousiast wordt dat hij of zij daytrader wordt, dan zit daar voor jou een leuke extra verdienste in wanneer deze vriend gebruik heeft gemaakt van jouw affiliate code voor Bitvavo. Per trade verdien je weliswaar maar een paar cent, maar je blijft deze commissies ontvangen zolang als de door jou aangebrachte vriend dit platform blijft gebruiken.

Om een Bitvavo account aan te maken en gebruik te maken van de affiliate code dien je tenminste 18 jaar oud te zijn en woonachtig te zijn in Nederland of één van de andere landen die vermeld staan op de website.

Zodra je account is goedgekeurd en je volgt de stappen voor het activeren van de kortingscode die we in dit artikel hebben beschreven, kun je direct je eerste cryptovaluta aankopen en (eventueel) weer verkopen. Over de eerste 1000,- euro die je aan- of verkoopt binnen 7 dagen betaal je geen handelskosten.

Maak hier je gratis account aan en claim de welkomtbonus. Of download de app en gebruik de Bitvavo affiliate code A722B6E6D3