bitvavo 1000 euro gratis

Bitvavo 1000 euro gratis handelen

Betaal over je eerste inleg van €1000,- geen handelskosten

Je leest vaak de term “Bitvavo 1000 euro gratis” wanneer je informatie zoekt over deze crypto exchange. Wat betekent dit? Het betekent helaas niet dat je echt 1000 euro gratis op je rekening gestort krijgt van Bitvavo. Dan zou het meest gebruikte cryptoplatform van Nederland het immers niet lang vol houden.

Maar wat bekent Bitvavo €1000,- gratis wel? 

Crypto aankopen en verkopen doe je via een exchange of cryptoplatform zoals het Nederlandse Bitvavo. Om gebruik te maken van het platform en crypto te kunnen verhandelen, betaal je transactiekosten of handelskosten. Deze liggen bij Bitvavo overigens niet heel hoog, je betaalt maximaal 0,25% handelskosten


Wanneer je echter gebruik maakt van een Bitvavo affiliate code, hoef je over de eerste €1000,- geen handelskosten te betalen. Je kunt hiervoor de referral code van geldverdienenmetcrypto.nl gebruiken.

Let op: geldt alleen in de eerste week

Let op: deze 1000 euro gratis handelen op Bitvavo geldt alleen in de eerste week na aanmelding. Dus wanneer je bijvoorbeeld in de eerste week 500 euro crypto aankoopt, en in de tweede week voor 300 euro verhandelt, dan betaal je in de tweede week wel gewoon transactiekosten, ook al zit je nog onder de €1000,-

Aanmelden Bitvavo en €1000,- gratis handelen bonus claimen 

Om van deze aanbieding gebruik te maken, dien je bij het aanmaken van je account een affiliate code in te vullen. Wanneer je de code A722B6E6D3 invult, wordt de eerste 1000 euro gratis handelen direct geactiveerd. 


Je kunt je ook gewoon via de Bitvavo website aanmelden via onderstaande button. Je hoeft dan niet nog een keer apart de code in te vullen.  


Bitvavo welkomstbonus claimen


Nadat je account is geopend, kun je direct crypto aankopen en verkopen. Wanneer je verder nog weinig weet over cryptovaluta, de mogelijkheden, de kansen maar vooral ook de risico’s, dan raden we je zeker aan om een crypto cursus te volgen of in ieder geval de gratis training te bekijken. Je ontvangt dan ook 3 gratis e-books.


Bij Bitvavo €1000,- gratis handelen is natuurlijk een mooi aanbod, maar zorg wel dat je weet wat je doet.