Beste crypto exchange [2022]

...maak een gratis account aan bij één van de beste crypto exchanges

Bekijk top 3  


 Via een app of website van een crypto exchange kun je cryptovaluta aankopen en verkopen. Je kunt het een beetje vergelijken met handelen op de beurs. De meeste mensen zullen niet dagelijks handelen maar via de crypto exchange één of meerdere bekende cryptomunten aankopen en deze een lange tijd vasthouden. 


Kies hieronder de beste crypto exchange en maak direct een gratis account aan. Nadat je account is aangemaakt, kun je meteen je eerste cryptomunten aankopen. Dit kan al met een klein bedrag en is dan ook voor iedereen toegankelijk!

Ben je nog een echte beginner op het gebied van cryptocurrency? Vergeet dan niet ook de gratis training te volgen nadat je je hebt aangemeld bij één van de crypto exchanges.  

De beste crypto exchanges

Bitvavo

Beste crypto exchange van NL

Welkomst
bonus

Cryptoplatform Bitvavo is de meest gebruikte in Nederland
 • Perfect voor beginners
 • Van Nederlandse bodem
 • Betalen met iDeal
 • Veilig & betrouwbaar

Binance

Nummer 1 platform wereldwijd

Start nu

Binance is het grootste crypto platform wereldwijd
 • Enorm aanbod crypto coins
 • Lage transactiekosten
 • Zeer veel mogelijkheden
 1. Overweldigend voor beginners

Coinbase

Meest gebruiksvriendelijk

$10,- bonus
coinbase is een cryptoplatform dat erg makkelijk in gebruik is
 • Makkelijk in gebruik
 • Gratis crypto verdienen
 1. Klein aanbod coins
 2. Hoge handelskosten

Reviews: wat is de beste crypto exchange?

We kunnen ons voorstellen dat je graag meer wilt weten over de verschillende crypto exchanges zoals Bitvavo.

Binnenkort vind je hier dan ook onze uitgebreide reviews van de verschillende crypto platformen. We zijn er echter van overtuigd dat je met de keuze van één van deze drie genoemde exchanges een goede start kan maken. Je kunt natuurlijk ook zelf de verschillende crypto platformen uittesten en bekijken welke jij het fijnst wilt werken.

Maak gebruik van meerdere crypto handelsplatformen

Je kunt ook altijd later nog over stappen naar een andere crypto exchange. Bitvavo is bijvoorbeeld laagdrempelig en eenvoudig om mee te starten. Maar wanneer je echt gegrepen wordt en handelen echt je hobby wordt (naast een mooie inkomstenbron), dan heb je waarschijnlijk meer behoefte aan de uitgebreide functionaliteiten en het aanbod dat een crypto platform als Binance biedt.


Je hoeft zeker geen grote bedragen te investeren. Sterker nog, dit is ook helemaal niet verstandig wanneer je nog geen ervaring hebt en weinig over crypto weet. Je kunt veel geld verdienen met crypto, maar ook veel verliezen.

Volg altijd eerst een crypto cursus om de basis te leren of lees een boek over crypto of een e-book en wees je bewust van de risico's.